Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen
Standaard BoekhandelAAR

Erika Foster op haar best

30 januari 2020

Op een ijzig koude ochtend vindt een moeder het met bloed doordrenkte lichaam van haar dochter vastgevroren op de weg. Wie zou zo’n gruwelijke moord voor de deur van het slachtoffer uitvoeren?

Detective Erika Foster, net bekomen van haar vorige zaak, is vastbesloten om ook deze zaak te leiden. Tijdens het onderzoek stuit ze op diverse aanvallen op jonge vrouwen in een doorgaans rustige buitenwijk van Londen.

Erika is op zoek naar een angstaanjagende moordenaar, en de zaak wordt alleen maar gecompliceerder als blijkt dat de vermoorde jonge vrouw verstrikt zat in een web van geheimen. Net als Erika eindelijk een lijn begint te zien in de aanwijzingen, wordt ze gedwongen haar eigen pijnlijke herinneringen weer op te halen. Erika moet zichzelf dwingen om gefocust te blijven, diep te graven, en de moordenaar te vinden – voordat hij weer toeslaat.

'Doods geheim' is ondertussen het zesde deel in de wereldwijd gesmaakte thrillerreeks van de Britse auteur Robert Bryndza rond de op het eerste gezicht stoere en ongenaakbare maar eigenlijk zeer menselijke en kwetsbare hoofdinspecteur Erika Foster. Zoals elk boek van Bryndza leest ook dit deel als een trein. Toch was ik deze keer een klein beetje teleurgesteld omtrent de ontknoping..ik vond het een beetje vergezocht en precies snel ter plaatse verzonnen. Desalniettemin...ideaal leesvoer voor wie houdt van snelle thrillers.

Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen
Standaard BoekhandelAAR

Doods geheim
Titel:
Doods geheim
Auteur:
Robert Bryndza
# pagina's:
333 p.
Genre:
Romans,
Detectives
Uitgeverij:
Boekerij
ISBN:
9789022586723
Materiaal:
Boek
Aanbevolen voor:
Burengluurders ,
Nachtraven
Doelgroep:
Volwassenen

Gerelateerde leestips