Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen
Standaard BoekhandelAAR

Niets is wat het lijkt in deze tweede thriller van Pat Craenbroek

22 september 2020

Margaux Bakker, een jonge ambitieuze openbaar aanklager bijt zich vast in een zaak tegen een arts die een paar onvergeeflijke fouten maakte.

Ondertussen wordt het parket van Leuven geconfronteerd met een aantal bizarre sterfgevallen en belandt een jonge man, volledig verlamd na een tragisch ongeluk, in het ziekenhuis.

Al snel wordt duidelijk dat hij een geheim met zich meedraagt dat hem tot een onherroepelijke keuze dwingt.

Zaken die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Maar niets is wat het lijkt.

"Pat Craenbroek heeft met haar beklijvende debuut 'Uitgekookt' in 2018 al bewezen dat ze kan schrijven. Ze kreeg heel wat lovende recensies en werd voor maar liefst 5 prijzen genomineerd, o.a. de begeerde 'Lang Zullen we Lezen'-prijs. De auteur put voor haar thrillers uit haar eigen ervaringen als wetsdokter . Ze is in haar carriere betrokken geweest bij heel wat moord- en assisenzaken en dat merk je heel goed in haar boeken. Alles klopt bij Pat...MOET kloppen want ze is naast gedreven ook ontzettend perfectionistisch. Zelf was ze bang dat ze het succes van haar eerste boek niet zou kunnen evenaren en was ze als de dood om een 'eendagsvlieg' te worden. Maar dat is ze absoluut niet. In tegendeel...ze wordt alleen maar beter..."

Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen
Standaard BoekhandelAAR

Uitgekookt
Titel:
Uitgekookt
Auteur:
Pat Craenbroek
# pagina's:
415 p.
Genre:
Romans,
Thrillers
Uitgeverij:
Hamley Books
ISBN:
9789463967150
Materiaal:
Boek
Aanbevolen voor:
Burengluurders ,
Nachtraven
Doelgroep:
Volwassenen

Gerelateerde leestips