Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen
Standaard BoekhandelAAR

Deze thriller laat je 'verwilderd' achter...

22 mei 2018

'Is Alice hier? Heeft ze het gehaald? Is ze veilig? In de chaos, in het donker was het onmogelijk om te zeggen wie van de vier vrouwen dit riep. Later, toen alles erger werd, zou ieder van hen beweren dat zij het was geweest...'

Met enige tegenzin beginnen vijf vrouwelijke collega's aan een zware, regenachtige trektocht. Slechts vier van hen bereiken de eindstreep. De tocht door het ruige achterland van Australië was bedoeld om de vijf collega's uit hun kantoorbubbel te halen en zo meer kracht en teamgevoel te creëren.

Aaron Falk, agent bij de federale politie, is extra geïnteresseerd in de vermiste vrouw, Alice Russel. Ze is de klokkenluider in Falks onderzoek - en wist bepaalde geheimen. Over de firma waar ze werkte en over haar collega's.

In plaats van over een trektocht met een hechte samenwerking als resultaat, krijgt Falk verhalen te horen over een tocht vol beschuldigingen, agressie en afbrokkelend vertrouwen. En hoe dieper hij in de verdwijningszaak duikt, hoe groter de gevaren lijken te worden...

Het boek komt -net zoals de voorganger 'De droogte'- zeer traag op gang. Twee verhaallijnen wisselen elkaar af maar pas vanaf pagina 200 komt er echt schot in de zaak. De hoofdstukken worden korter maar razend spannend om te eindigen in een explosieve ontknoping. Harper saved the best for last ! Ondanks het moeizame en saaie begin...uiteindelijk toch een aanrader....voor de geduldige mensen onder ons.

Synopsis

Als de beoogde klokkenluider van een frauderend bedrijf verdwijnt tijdens een bedrijfsuitje in de Australische bush, probeert de betrokken financieel rechercheur te achterhalen wat er aan de hand is.

Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen
Standaard BoekhandelAAR

Wildernis
Titel:
Wildernis
Auteur:
Jane Harper
# pagina's:
368 p.
Genre:
Romans,
Thrillers
Uitgeverij:
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN:
9789400509740
Materiaal:
Boek
Doelgroep:
Volwassenen