Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen
Standaard BoekhandelAAR

Het begon gewoon zoals elk mooi verhaal

25 januari 2019

Eva maakt als jonge vrouw een drastische keuze die haar de liefde van haar leven kost. En hoewel ze heeft leren omgaan met de consequenties van de leugen die ooit onvermijdelijk leek, beseft ze op haar vijftigste dat het roer om moet. Dochter Portia is al jaren het huis uit en haar huwelijk heeft zijn glans verloren. Ze vertrekt naar een kuuroord in Thailand om ‘zichzelf terug te vinden’ tijdens een ontspannende week voor body & soul.

Abe, ooit een veelbelovend muzikant, probeert zich neer te leggen bij zijn bestaan als muziekleraar op een middelbare school. Alleen zijn dure loft herinnert nog aan betere tijden. Hij rommelt zich door het bestaan, maar als een van zijn oude bandleden voorstelt om een reu?nieoptreden te geven in hun oude stamkroeg, komt er iets van het vuur in hem weer tot leven.

Eva en Abe zijn elkaar nooit echt vergeten. Is het nu eindelijk tijd voor de waarheid?

Het verassende en sprankelende debuut van de Nederlandse Petra Vollinga. Romantisch zonder klef of clichématig te zijn. In één ruk uitgelezen maar droog houd je het als lezer zéker niet. Zo mooi. Een aanrader.

Synopsis

Twee jonge mensen waren verliefd, maar het liep mis toen zij zwanger werd.

Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen
Standaard BoekhandelAAR

Vandaag houden we het droog
Titel:
Vandaag houden we het droog
Auteur:
Petra Vollinga
# pagina's:
247 p.
Uitgeverij:
Boekerij
ISBN:
9789022577950
Materiaal:
Boek
Doelgroep:
Volwassenen