Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen
Standaard BoekhandelAAR

Psycho ex-vriendin neemt wraak

10 december 2018

Als Nate het uitmaakt met Juliette, besluit zij om er alles aan te doen om hem terug te krijgen. Ze wil hem overal volgen. En daarom begint ze een opleiding tot stewardess bij dezelfde vliegmaatschappij als waar Nate piloot is. Zo kan ze hem extra in de gaten houden. Juliette gaat minstens één keer per week naar het appartement van Nate als hij aan het werk is. Ze beschouwt het stuklopen van hun relatie als een tijdelijke hobbel. Ze infiltreert op alle mogelijke manieren in Nates leven om haar doel te bereiken: opnieuw een relatie met hem krijgen, met hem trouwen en voor altijd gelukkig met hem zijn. Juliette wacht tot het perfecte moment. Dan komt de dag dat Nate is ingedeeld op een vlucht naar Las Vegas. Ze ziet ze haar kans schoon en ruilt met een collega zodat ze op dezelfde vlucht zitten. Nate schrikt als hij haar ziet, maar laat zich toch misleiden…

Deze thriller is vanaf de eerste pagina razend spannend. Het hoofdpersonage Juliette gedraagt zicht zo psycho dat je de kriebels krijgt en echt wel medelijden krijgt met de onfortuinlijke Nate....die -zo blijkt uiteindelijk- ook niet geheel zuiver op de graad is. Een sterk en creepy verhaal (je voelt letterlijk de adem van stalker Juliette in je nek waardoor je haartjes recht overeind komen),mooi uitgewerkte personages....topboek ! Voor een debuut kan dit tellen !


Synopsis

Een labiele jonge vrouw is door haar vriend, een piloot, aan de kant gezet, maar zij gaat tot het uiterste om hem terug te winnen.

Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen
Standaard BoekhandelAAR

De perfecte vriendin
Titel:
De perfecte vriendin
Auteur:
Karen Hamilton
# pagina's:
382 p.
Uitgeverij:
Karakter Uitgevers B.V.
ISBN:
9789045219615
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Obsessionele liefde
Doelgroep:
Volwassenen