Liefde van je leven - Een zomerse roman over de Liefde en het groot lot
Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen
Standaard BoekhandelAAR

Een zomerse roman over de Liefde en het groot lot

20 juni 2018

In deze heerlijk ontspannende en zomerse chicklit van journaliste N.I. Monteny (aka Nathalie Le Blanc) staan de amoureuze perikelen van twee vrouwen centraal : de 34-jarige gesettelde Liesl die een huwelijkscrisis doormaakt en haar 21-jarige wel wat wilde maar toch volwassen stiefdochter Rebecca die na heel wat rondgefladder de Liefde van haar Leven tegenkomt.

Wanneer Liesl een fortuin wint met Euromillions, maar een koude douche krijgt als ze dat aan haar man Geert wil vertellen, loopt ze weg van huis. Ze vertrekt halsoverkop naar een luxueus landhuis in de buurt van Rome, waar ze snel nieuwe vrienden maakt. Een Amerikaanse wetenschapper en zijn nichtjes nemen haar onder hun vleugels en dan is er nog de (te?) jonge maar aantrekkelijke Matteo uit een illustere Italiaanse familie die haar charmeert zoals alleen een Italiaan dat kan. Geerts dochter Rebecca heeft ondertussen wel wat anders aan haar hoofd dan een vermiste stiefmoeder. De Liefde, uiteraard, en wel van twee jongemannen. Ze moet een keuze maken. Niet alleen over met wie ze verder wil, maar ook over wie ze wil zijn.

'Liefde van je leven' is een luchtige roman die vlot wegleest en je regelmatig doet glimlachen.....ideaal voor op vakantie of gewoon lekker relax in je tuin op een mooie zomeravond. Een aanrader.


Synopsis

Een vrouw wint een geldprijs en reist later gefrustreerd af naar Rome om zich daar over te geven aan de liefde en het leven.

Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen
Standaard BoekhandelAAR

Liefde van je leven
Titel:
Liefde van je leven
Auteur:
N.I. Monteny
# pagina's:
345 p.
Uitgeverij:
Van Halewyck
ISBN:
9789461317322
Materiaal:
Boek
Doelgroep:
Volwassenen