Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen
Standaard BoekhandelAAR

Een pageturner zoals we van Pinborough gewoon zijn

18 juni 2018

Drie vrouwen, en een van hen leeft een leugen. Maar wie?
Is het Lisa? Achtervolgd door haar tragische verleden, wil ze niets anders dan een rustig leven met haar dochter Ava. Is het Ava? Zij wordt een held als ze een jongetje redt, maar ze zit helemaal niet op al die aandacht te wachten. Of is het Marilyn? Die heeft een perfect leven: man, goeie baan, mooi huis. Zo lijkt het tenminste.
Eén moment zal de levens van de vrouwen voorgoed veranderen. Hun geheimen kunnen hun ondergang betekenen. Redden ze zich hieruit?

Deze misdaadroman heeft je in zijn greep vanaf de eerste bladzijde....zoals we gewoon zijn van Sarah Pinborough maar is zéker niet zo een mindfuck psychothriller als haar vorige boek 'Wat jij ziet'. De lezer wordt constant op een dwaalspoor gezet wat de dader en de motieven betreft maar het boek eindigt...met een mooi hermetisch afgesloten einde....geen ruimte voor interpretatie..enkel berusting. Een aanrader voor in de vakantiekoffer.

Synopsis

Het leven van drie Engelse vrouwen van verschillende leeftijden, die allen een geheim hebben, komt door een plotselinge gebeurtenis op zijn kop te staan.

Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen
Standaard BoekhandelAAR

Belofte maakt schuld
Titel:
Belofte maakt schuld
Auteur:
Sarah Pinborough
# pagina's:
318 p.
Uitgeverij:
The House of Books
ISBN:
9789044354508
Materiaal:
Boek
Doelgroep:
Volwassenen