Heen en weer

Heen en weer

19 juni 2020

Deze zomer is anders als alle andere, misschien verwacht je niet zoveel postkaartjes uit het buitenland. Maar dankzij Leuven Leest kan het toch een spannende en verrassende zomer worden voor jou en je brievenbus!

Ben je een fan van snail mail? Heb je zin in een gesprek op papier met een mens die alleen maar leeft op dat papier? Dan is dit je kans! Deze zomer kan je via kaartjes en brieven in gesprek gaan met de personages uit het kortverhaal ‘Dode hoek’ van Leuvens thrillerauteur Tine Bergen. Wiens mening wil jij graag horen? Ben je benieuwd hoe het verder gaat met de personages?

Hieronder kan je alvast een eerste postkaart vinden.

Benieuwd naar Nele en het kortverhaal, dan kan je het verhaal hier lezen.

Wil je meer weten over dit project en graag nog eens deelnemen aan een echte briefwisseling? Aarzel niet en geef ons een seintje.

Als je tenslotte, meer wil lezen van Tine Bergen dan kan je haar nieuwe boek 'Zullen we het liefde noemen?' nu in de boekhandel vinden!

Postkaart Leuven Leest

Hoi jij daar!

Hopelijk geniet je even hard van het mooie weer als wij. Zalig is het om eindelijk onafgebroken we-time te hebben. Om eindelijk écht naar elkaar te kunnen luisteren. Niks moet, alles mag. Het is hier heel anders dan ik me had voorgesteld, maar je hoort me niet klagen over de faciliteiten. Er is zoveel te zien en te doen! Zoveel verborgen plekjes om te ontdekken. De wereld ligt hier letterlijk aan onze voeten.

Al zijn er al heel wat dagen geweest waarop we eigenlijk helemaal niks doen. En dat kan nu ook perfect.

Dat je mij helemaal niet kent? Dat klopt. Maar je kan me wel leren kennen. Ik wil jou in elk geval heel graag leren kennen.

Tot gauw?

Nele