Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen
Standaard BoekhandelAAR

Vanaf de eerste pagina verslavend

17 juli 2017

Flora Dane, een jonge vrouw die als studente werd ontvoerd en meer dan 400 dagen door een psychopaat in een kist gevangen werd gehouden, wordt vijf jaar na haar ontsnapping beschuldigd van moord. Rechercheur D.D. Warren uit Boston doet samen met haar team onderzoek naar de zaak en ontdekt dat de op het eerste zicht getraumatiseerde jonge vrouw al eerder wraak heeft genomen op potentiële verkrachters en aanranders. Is Flora slachtoffer of dader, en hoe kan het dat ze zo goed op de hoogte is van andere ontvoeringszaken en van overlevingstechnieken? Wanneer Flora plotseling zelf verdwijnt, komt D.D. Warren op het spoor van een dader die er alles aan zal doen om Flora deze keer niet te laten ontsnappen.

Vind haar is het achtste deel in de D.D. Warren-serie en zit vanaf het begin vol actie, spanning én heeft een flink tempo zonder aan kwaliteit in te boeten. Zeer mooie psychologische uitwerking van de karakters. Een echte pageturner met een onverwacht plot en een verrassende wending. Lisa Gardner is zeker en vast één van de Leading Ladies in het psychologische thriller-genre op dit moment. Ze is bovendien één van de favoriete auteurs van Karin Slaughter.

Synopsis

Een rechercheur, werkzaam bij de politie in Boston, moet samen met haar team de zaak rond een getraumatiseerde jonge vrouw die voor de tweede maal gekidnapt is, als ook de vermissing van drie vrouwen oplossen.

Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen
Standaard BoekhandelAAR

Vind haar
Titel:
Vind haar
Auteur:
Lisa Gardner
# pagina's:
461 p.
Genre:
Romans,
Detectives
Uitgeverij:
Cargo
ISBN:
9789023454984
Materiaal:
Boek
Doelgroep:
Volwassenen