Elisabeth Torfs
Leestip van Elisabeth Torfs
Uitgever bij Pelckmans Pro

Schitterend generatieboek

24 juli 2017

In dit autobiografische boek vertelt Ariel Levy hoe haar geweldige leven met een droombaan, een vrouw, een prachtig huis en een zwangerschap op korte tijd in stukken breekt. Ergens onderweg in haar wereld met eindeloze mogelijkheden blijkt het dan toch onmogelijk alles te hebben. Terwijl haar partner meer drinkt dan nog feestelijk is en zij zelf zich laaft aan overspel, verliest ze op reportage in Mongoliƫ haar ongeboren kind. Je leest hoe Levy instort, maar uiteindelijk ook langzaam aan weer overeind kruipt van tussen het puin.

De regels gelden niet is het relaas van het erg rauw verdriet van iemand die moeder is maar geen kind heeft. Als gelauwerd journalist weet Levy wat er met/in/rond haar gebeurt te beschrijven met een akelige helderheid. Tussendoor lees je one-liners over onze cultuur, over vrouw zijn als dertiger, mens zijn als dertiger en over het Leven die je zo op een postkaart zou willen laten drukken om ze naar al je vrienden te sturen. Verslonden met opengevallen mond.Synopsis

Autobiografie van de Amerikaanse journaliste, bij wie alles voor de wind leek te gaan, tot ze op haar 38ste een miskraam kreeg en haar partner verloor, waarna ze moest proberen deze trauma's te verwerken.

Elisabeth Torfs
Leestip van Elisabeth Torfs
Uitgever bij Pelckmans Pro

De regels gelden niet
Titel:
De regels gelden niet
Auteur:
Ariel Levy
# pagina's:
206 p.
Uitgeverij:
Uitgeverij Atlas Contact
ISBN:
9789025444716
Materiaal:
Boek
Onderwerp:
Vroeggeboorte
Doelgroep:
Volwassenen