Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen
Standaard BoekhandelAAR

Coppers lezen is verslavend

5 maart 2021

De moord op Arno Linter lijkt een eenvoudige klus. Alles wijst in de richting van een labiele jongen met agressieproblemen. Commissaris Liese Meerhout twijfelt en volgt de visie van haar team niet… Wanneer erbewijsmateriaal blijkt te ontbreken, zijn alle blikken op haar gericht.Is ze over de schreef gegaan? Veel tijd krijgt Liese niet, want een gruwelijke vondst in een park vraagt alle aandacht van de moordbrigade: er is een jong koppeltje omgebracht. Zo’n dubbele moord is nooit gezien

en bovendien laat de dader een boodschap achter. De sensatiepers likkebaardt, de publieke opinie keert zich tegen de traagheid van de politie. Met een team vol twijfels moet commissaris Liese Meerhout een moordenaar stoppen die zijn tempo genadeloos opdrijft en er plezier in schept haar persoonlijk uit te dagen met raadselachtige aanwijzingen.

'De moord op Arno Linter ' is reeds de 18de misdaadroman in de Liese Meerhout-reeks. Ook dit boek bevat weer alle elementen die de Coppers-boeken zo populair maken : vlot leesbaar, een goed plot, mooi uitgewerkte personages en een onverwachte twist. Bovendien is de auteur ook een zeer aimabel man die er steeds meer en meer (die-hard) fans bijkrijgt. Ondanks het produceren van 2 misdaadromans per jaar, gaat Coppers nooit vervelen. In tegendeel...lezers houden van Liese Meerhout ;-)

Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen
Standaard BoekhandelAAR

De moord op Arno Linter : een Liese Meerhout-thriller
Titel:
De moord op Arno Linter : een Liese Meerhout-thriller
Auteur:
Toni Coppers
# pagina's:
321 p.
Uitgeverij:
Manteau
ISBN:
9789022337806
Materiaal:
Boek
Aanbevolen voor:
Burengluurders ,
Wereldburgers ,
Nachtraven
Doelgroep:
Volwassenen

Gerelateerde leestips