WIN - Jeugdschrijfster Vera Van Renterghem daagt je uit om een magische heksentaart te maken

WIN - Jeugdschrijfster Vera Van Renterghem daagt je uit om een magische heksentaart te maken

30 april 2021

Influencer Cato Isselee (12) en jeugdschrijfster Vera Van Renterghem dagen jongeren uit om een magische heksentaart te maken. Ze roepen daarbij de hulp in van Oscar Cook, de 13-jarige hoofdrolspeler van Vera’s nieuwste boek. De 5 meest magische taarten winnen de volledige eerste trilogie van Oscar Cook (uitgeverij Pelckmans). Dominique Persoone, één van de beste Belgische chocolatiers van België, zal mee jureren! Als dat geen kers op de taart is!

Er gaat niets boven een goed boek en een stuk taart. Met die overtuiging slaan Cato Isselee, Vera Van Renterghem en Oscar Cook de handen in elkaar. Cato die een echt bakwonder is, ontdekte het geheime recept van een magische heksentaart in Vera’s nieuwste boek: Oscar Cook, Opmerkelijke Gebeurtenissen. Ze was er in de ban van en toverde in haar oven een extra krachtige versie. Cato deelt haar magische recept op 1 mei op haar Instagram account.

Cato, Oscar en Vera dagen iedereen uit om met Cato’s recept een heksentaart te bakken en die betoverend te versieren. De decoratie kan fantasievol zijn, van feeëriek tot donker magisch.

Deelnemers kunnen een kiekje van hun taart delen op Instagram met #challengeoscarencato en een beschrijving van wat hun taart zo magisch maakt. De taartenbakkers mogen hun foto ook sturen naar de Instagramaccount van Cato (desserts.by.cato) of Vera of de facebookpagina van Vera. De 5 beste inzendingen winnen elk de volledige eerste trilogie van de boekenreeks Oscar Cook van uitgeverij Pelckmans. De challenge start op 1 mei 2021 en eindigt op 15 mei 2021. In de loop van daarop volgende week zullen de winnaars worden bekendgemaakt.

Cato