Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen
Standaard BoekhandelAAR

Romeo & Julia anno 2018

13 augustus 2018

Zeven perfecte dagen. En toen verdween hij. Een liefdesverhaal met een geheim in het hart.

Stel je voor dat je een man ontmoet, een geweldige man, en zeven dagen met hem doorbrengt. Aan het einde van deze week ben je er zeker van: dit is hem, de Grote Liefde. En hij denkt hetzelfde. Er is geen twijfel mogelijk.

Dan gaat hij op reis en belooft je dat hij zal bellen, nog vanaf het vliegveld. Maar hij belt niet. Hij laat niets horen. Je vrienden zeggen dat je hem moet vergeten, maar je weet dat ze ongelijk hebben. Er moet iets gebeurd zijn, er moet een reden zijn voor zijn stilte, voor zijn verdwijning.

En stel je nu eens voor dat je gelijk hebt. Er is een reden, maar die kun je niet veranderen. Want die reden, dat ben jijā€¦

Een traditioneel liefdesverhaal met een plot waarvan je -lekker zelfingenomen-denkt dat je echt wel weet hoe het in elkaar zit maar dan toch plots moet toegeven dat je de ontknoping niet had zien aankomen. Heel goed bedacht. Het boek is geen hoogstaande literatuur maar leest vlot weg en is dus ideaal leesvoer voor de vakantie. Ik heb er alleszins van genoten. Een aanrader.

Synopsis

Een vrouw is ten einde raad als haar nieuwe liefde na zeven dagen niets meer van zich laat horen, maar ze laat het er niet bij zitten en gaat op onderzoek uit.

Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen
Standaard BoekhandelAAR

Zeven perfecte dagen
Titel:
Zeven perfecte dagen
Auteur:
Rosie Walsh
# pagina's:
332 p.
Uitgeverij:
Boekerij
ISBN:
9789022582398
Materiaal:
Boek
Doelgroep:
Volwassenen