Wat jij niet ziet - IJzersterke mysterieuze thriller
Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen
Standaard BoekhandelAAR

IJzersterke mysterieuze thriller

28 juni 2017

Louise is een alleenstaande moeder. Tijdens een zeldzaam avondje uit ontmoet ze een man en valt als een blok voor hem. De maandag erop ontmoet ze haar nieuwe baas, David. De man uit het café, die getrouwd blijkt te zijn, en die zegt een fout te hebben begaan. Dan ontmoet Louise Adele, de vrouw van David. De twee raken bevriend en Louise leert een heel andere kant van David kennen. Er lijkt iets goed mis in hun huwelijk. Louise wil weten wat...

Een zeer vlot leesbaar verhaal dat heel erg goed is opgebouwd. Je wordt als lezer als het ware in het verhaal gezogen waardoor je het gevoel krijgt dat je het allemaal zelf meemaakt. Een van de hoofdpersonages bezorgt je constant koude rillingen omdat ze dingen weet die ze niet kan weten en dingen doet zo creepy zijn dat je er bang van wordt. En als je denkt dat je eindelijk weet hoe het allemaal in elkaar zit, wordt je totaal verrast door de ontknoping, want niets was wat het leek en blijf je na het dichtklappen van het boek nog een tijdje verbijsterd achter.

Synopsis

Een receptioniste krijgt een verhouding met haar getrouwde baas en raakt bevriend met zijn vrouw, maar dan ontdekt ze vreselijke geheimen die hun driehoeksverhouding in een nieuw licht zetten.

Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen
Standaard BoekhandelAAR

Wat jij niet ziet
Titel:
Wat jij niet ziet
Auteur:
Sarah Pinborough
# pagina's:
398 p.
Genre:
Romans,
Thrillers
Uitgeverij:
The House of Books
ISBN:
9789044350579
Materiaal:
Boek
Doelgroep:
Volwassenen