Writer's Collab x Emmelie Arents in YA-Underground

Op zaterdag 16 maart organiseren Standaard Boekhandel Leuven en uitgeverij Hamley Books een Writer's Collab met auteur Emmelie Arents in de YA-Underground. Daarnaast stelt Emmelie ook haar nieuw boek 'De geest van Versailles' voor. Jij komt toch ook?


Wat mag je verwachten?


Duik tijdens deze Writer's Collab samen met Emmelie Arents in het proces van een boek schrijven. Hoe kom je op een verhaalidee? Welke grote fouten kun je maar beter vermijden? Hoe werk je een verhaallijn uit? Tijdens deze workshop experimenteer je met openingszinnen (en wat volgt), krijg je eerste hulp bij schrijversblok en ga je op zoek naar die perfect balans tussen dialoog, personages en beschrijving. Ben jij klaar voor de start ?


Wil je meer leren van Emmelie Arents? Wees er dan vroeg bij op 16 maart want voor de schrijfworkshop om 15.00 uur, vindt de boekvoorstelling van 'De geest van Versailles' plaats! Zo ontdek je Emmelie’s reis naar het schrijverschap en het schrijfproces van 'De geest van Versailles'.


De boekvoorstelling van 'De geest van Versailles' en Writer's Collab x Emmelie Arents lopen in samenwerking met Hamley Books en Standaard Boekhandel Leuven. Inschrijven voor de boekvoorstelling is niet verplicht. Voor de (gratis) workshop schrijf je wél in op : WRITER'S COLLAB x Emmelie Arents (15-26j) - Creatief Schrijven.


Emmelie Arents debuteerde met haar YA Fantasy 'Het Hart van de Adelaar', gevolgd door de succesvolle duologie 'De Woestijndief' en 'De Meesterdief'. Met 'De Woestijndief' behaalde ze de tiplijst van de Jonge Jury 2022. Naast auteur is ze ook zangeres bij de band Solitude Within.


Writer's Collab x Emmelie Arents in YA-Underground
Datum:
16 mrt. 2024
Startuur:
16:00
Einduur:
17:30
Locatie:
Standaard Boekhandel Leuven De Somerplein
Rector De Somerplein 5, Leuven