Tine Bergen en Ines Nijs signeren hun nieuwe thruillers

Op vrijdag 19 juli signeren Tine Bergen en Ines Nijs hun nieuwe thrillers 'Wat je weten moet' en 'Born to be wild' in Standaard Boekhandel Leuven. Jij komt toch ook ?


Over 'Wat je weten moet' :


Wanneer Lea en haar dochter Alice in het midden van de nacht met gierende banden de Provence verlaten, weet Lea dat ze nooit meer zullen terugkeren. Ook in het vakantiehuis van haar ouders, waar ze een paar weken eerder naartoe waren gevlucht, zijn ze immers niet meer veilig. Terwijl Lea achter het stuur zit, ontdekt de lezer stukje bij beetje wat die weten moet. Over Lea. Over haar dochter Alice. Over Alice' vader Jorge, die veel minder afwezig is dan Lea zou willen. Over waarom Lea niet anders kan dan blijven vluchten. Over het verschil tussen alleen en eenzaam zijn. En over wat we allemaal weten. Dat alles, uiteindelijk, altijd over liefde gaat.


Over 'Born to be wild' :


Streekreporter Lexi Callier uit Werchter is 37, motard en rock-’n-roll. Wanneer haar blinde dochter Laetitia op internaat gaat, heeft ze de handen vrij om haar droom te realiseren. Ze bombardeert zichzelf tot onderzoeksjournalist en zet haar tanden in een reportage over de Werchterse motorclub Sons of Jinx. Ze ontmoet er de charismatische Leo, met wie ze meteen een klik heeft. Maar kan ze hem wel vertrouwen ? En hoe zit het met de andere clubleden, wie zijn ze echt ? Meegesleept door haar onstilbare nieuwsgierigheid loopt Lexi een paar mensen stevig in de weg. Pas wanneer ze de waarheid ontdekt over de dood van een vrouw die bij de club hoorde, begrijpt ze met wie ze te maken heeft. Maar dan is het te laat.


Datum:
19 jul. 2024
Startuur:
14:00
Einduur:
15:30
Locatie:
Standaard Boekhandel Leuven De Somerplein
Rector De Somerplein 5, Leuven