Signeersessie Mel Meliciousss met 'Naakt'

Misschien ben je haar al eens tegengekomen op TikTok of heb je één van haar lessen over seksuele voorlichting op middelbare scholen bijgewoond. Deze lessen geeft Mel Meliciousss niet voor niets. In haar nieuwe boek 'Naakt' schrijft Mel openhartig over de trauma's uit haar verleden en hoe zij het heft in eigen handen heeft genomen. Ze heeft heel wat moeten overwinnen om te leren van zichzelf te houden, maar het lukt haar!


Wij zijn vol bezondering voor deze krachtige vrouw. Daarom zijn wij zeer trots te mogen zeggen dat zij binnenkort in onze winkel komt signeren.


Over 'Naakt'


Mels ochtenden beginnen jarenlang op dezelfde manier: met de spelletjes die ze met haar vader en zus moet spelen. Mel wil niet, maar ze weet dat het enkel erger wordt als ze zich verzet. Dus Mel droomt. Over hoe ze ooit heel ver weg zal zijn van hier.


En Mel polst. Bij vriendinnetjes, of hun ouders ook zeggen dat ondergoed ongezond is? Bij haar mama, of ze echt niet doorheeft wat er allemaal gebeurt? Bij de politieagent, die haar vader opsluit om hem vervolgens weer naar huis te sturen. Bij haar broer, of hij beseft dat dit niet normaal is?


Na die ene druppel te veel neemt Mel het heft in eigen handen en ze vertrekt. Ze is zestien en neemt zich voor om nooit meer terug te keren naar huis. Vanaf nu neemt zij haar leven in handen en niemand – al zeker geen man – zal haar ooit nog zeggen wat ze moet doen.


Vandaag laat Mel als sekswerker alleen nog maar mensen toe op haar voorwaarden. En ze doet eindelijk haar verhaal, onverbloemd. 'Naakt' is een openhartig en onthutsend verhaal over telkens weer opstaan als je valt, geloven dat je beter verdient en blijven zoeken naar woorden voor wat gebeurd is en wat had moeten gebeuren.


Signeersessie Mel Meliciousss met 'Naakt'
Datum:
23 mrt. 2024
Startuur:
11:00
Einduur:
12:00
Locatie:
Standaard Boekhandel Leuven De Somerplein
Rector De Somerplein 5, Leuven