High tea boekenclub: Emma van Jane Austen

Schrijf je in voor deze gezellige en eenmalige "High tea boekenclub"! Zaterdag 13 juli komen we samen in de Bib van Heverlee om Jane Austens Emma te bespreken terwijl we genieten van een gebakje en een lekkere thee.


Emma, een van Jane Austens meest geliefde romans, volgt het verhaal van Emma Woodhouse. Emma beschouwt zichzelf als een uitstekende matchmaker, maar haar bemoeienissen leiden vaak tot onverwachte en komische complicaties. Austens scherpe observaties over sociale verwachtingen en menselijke natuur maken van deze roman een tijdloos meesterwerk.


Om helemaal in de sfeer van de roman te komen, voorzien we lekkere thee en koffie, uiteraard geserveerd in fijne porseleinen kopjes. Voor de potluck vragen we elke deelnemer om iets kleins mee te nemen - toastjes, cake, scones, … - zodat we samen kunnen genieten van een gevarieerd buffet. Pluspunten voor wie een knabbel in thema kan voorzien!


Leer andere Jane Austen liefhebbers kennen en geniet van ontspannen ochtend vol interessante gesprekken en heerlijke lekkernijen! Inschrijven kan door een mail te sturen naar leuvenleest@leuven.be vóór 11 juli. Wacht niet te lang, de plaatsen zijn beperkt!


Zorg dat je het boek gelezen hebt. Wie nog geen exemplaar van Emma heeft, kan er eentje uitlenen via de bib!Datum: zaterdag 13 juli 2024 -Duur: 10u30-12u00 -Locatie: De Bib van Heverlee (bij mooi weer buiten!) -


Gratis

--> Leuvense lezers zitten zelden stil! Minst van al Emmeline, die uit liefde voor Leuven en lezen een heus zomerprogramma heeft samengesteld met vijf superleuke evenementen om samen met jullie van te genieten! 🤩


Een high tea boekenclub, een openlucht poëzie-avond en meer! Genieten van literatuur op bijzondere locaties, met gezellige medelezers en exclusieve gasten, het kan allemaal deze zomer! 🌞📚


Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Leuven Leest, hou de instagram, de website of de facebookpagina in de gaten en blijf op de hoogte van dit unieke aanbod om je als eerste in te kunnen schrijven!


High tea boekenclub:  Emma van Jane Austen
Datum:
13 jul. 2024
Startuur:
10:30
Einduur:
12:00
Organisator:
De Bib Leuven
Locatie:
de Bib Leuven Heverlee
Waversebaan 66, Heverlee (Leuven)