Een boompje opzetten over filosofie? Dan is deze leesclub iets voor jou!

Een boompje opzetten over filosofie? Dan is deze leesclub van onze bibbezoekers iets voor jou.


In april 2023 bracht de Bib Leuven in het kader van de dag van de Filosofie een groepje mensen samen voor een eenmalige leesontmoeting. De deelnemers van toen - een heel divers groepje - hadden meteen de smaak te pakken. Ze beslisten om met een kerngroepje mekaar op eigen initiatief opnieuw te treffen voor nieuwe gesprekken over filosofische topics. De Bib Leuven verwelkomde uiteraard dit initiatief en biedt onderdak en logistieke ondersteuning. Ondertussen volgden al een aantal samenkomsten en groeide het groepje aan met nieuwe mensen.


Op zaterdag 29 juni 2024 (10.30 - 12.30 uur) is een nieuwe bijeenkomst gepland in de Bib Leuven Tweebronnen.


Zegt dat gezamenlijk filosoferen je ook wel iets? Ook jij bent welkom, de groep ontvangt nieuwe mensen met open armen! Op zaterdag 29 juni focussen we op een hoofdstuk uit Kairos van Joke Hermsen. "Enthousiasme: een energieke en melancholische verwondering".
Vragen? Melden dat je graag zou deelnemen? Neem dan even (volledig vrijblijvend) contact op: brigitte.puissant@hotmail.com. Voor jou als deelnemer is het het fijnst als je voorbereid bent, zodat je volop kan deelnemen aan het gesprek, maar elke inbreng in het gesprek is welkom, ook de kleinere die opborrelt tijdens de ontmoeting zelf.


Een boompje opzetten over filosofie? Dan is deze leesclub iets voor jou!
Datum:
29 jun. 2024
Startuur:
10:30
Einduur:
12:30
Organisator:
De Bib Leuven
Locatie:
De Bib Leuven Tweebronnen
Diestsestraat 49, Leuven