Boekvoorstelling: ‘Wie redt de toekomst?’ van Petra De Sutter

Minister Petra De Sutter presenteert haar boek ‘Wie redt de toekomst?’ in het auditorium van bibliotheek Tweebronnen in Leuven. Ze gaat daar in gesprek met auteur Stefan Hertmans. Op het einde van de voorstelling krijg je de kans om rechtstreeks vragen te stellen aan minister Petra De Sutter. Ook kan je die avond ‘Wie redt de toekomst?’ aankopen en je exemplaar laten signeren.


Petra De Sutter was dertig jaar lang fertiliteitsarts. Vaak denkt ze terug aan de kinderen die ze toen op de wereld bracht.


Als politica vraagt ze zich af wat zij vinden van de wereld vandaag, waarvoor Petra zich mee verantwoordelijk voelt. Wat kan ze doen om mensen hoop te bieden in deze soms verwarrende tijden?


Als wetenschapper en als politica laat Petra De Sutter zich graag uitdagen. Daarom ging ze op zoek naar antwoorden in gesprekken met inspirerende mensen: specialisten, ervaringsdeskundigen, kunstenaars, jongeren, ouderen, politici en wetenschappers. Allemaal buigen ze zich samen met Petra over die ene grote vraag: ‘Wie redt de toekomst?’


Over wat er op ons afkomt en wat 20 inspirerende mensen ons daarover vertellen: Denneth en Dirk Ahles, Nadia Aimé, Khalid Benhaddou, Hans Bruyninckx, Maaike Cafmeyer, Peter De Caluwe, Inti De Ceukelaire, Ignaas Devisch, Ann Dooms, Dalilla Hermans, Eva en Maaike IJsebaert, Naomi Izabela, Aline Muylaert, Philsan Osman, Kate Raworth, Selah Sue, Lieven Vanlommel, Koen Vanmechelen, Valerie Van Peel, David Van Reybrouck en Paul verhaeghe.


Deuren 19:30


Prijs: 7-10€. Reservering verplicht, dat doe je hier.


Boekvoorstelling: ‘Wie redt de toekomst?’ van Petra De Sutter
Datum:
20 feb. 2024
Startuur:
20:00
Einduur:
22:00
Organisator:
Standaard Uitgeverij
Locatie:
Auditorium de Bib Leuven Tweebronnen
Rijschoolstraat 4, Leuven