Boekvoorstelling Jan Wallyn - Een doodgewone dag

Stap in de wereld van 𝐉𝐚𝐧 𝐖𝐚𝐥𝐥𝐲𝐧, een jonge creatieve Brusselaar, en hun zoektocht naar (gender)identiteit. Dit bijzondere boek biedt een diepgaande en emotionele inkijk in de ervaringen, gedachten en gevoelens van de auteur tijdens hun reis naar zelfontdekking en zelfacceptatie als non-binair persoon.


𝐊𝐨𝐦 𝐳𝐚𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝟒 𝐧𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝐨𝐦 𝟏𝟒.𝟑𝟎𝐮 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐝𝐞 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐢𝐬 𝐛𝐨𝐞𝐤𝐯𝐨𝐨𝐫𝐬𝐭𝐞𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐢𝐧 𝐁𝐚𝐫𝐛𝐨𝐞𝐤 𝐢𝐧 𝐌!


Jan beschrijft twaalf dagen die bepalend zijn geweest in hun leven. Hilarische taferelen in een cosmeticawinkel waar die werkte, intense ontmoetingen met mensen uit de queercommunity, nachtelijke gesprekken met hun mama en helaas ook heel wat queerfobische ervaringen.


Dit boek is een unieke gelegenheid om kennis te maken met de ervaringen van non-binaire personen en biedt een eerlijke en ongefilterde kijk op de uitdagingen en overwinningen die ze onderweg tegenkomen. Het nodigt de lezer uit tot meer empathie en begrip voor non-binariteit.


𝐉𝐚𝐧 𝐖𝐚𝐥𝐥𝐲𝐧 (1989) was eerst jarenlang coördinator en dan artistiek directeur van Zinnema en is nu een toegewijde performancekunstenaar en sounddesigner die een doorleefde boodschap uitdraagt over gender- en queeronderwerpen. Met hun elektropopband WALLYN en soloperformance Hottest Chick in Town schuimt die de Vlaamse culturele huizen af.


Boekvoorstelling Jan Wallyn - Een doodgewone dag
Datum:
29 okt. 2023
Startuur:
10:30
Einduur:
11:30
Organisator:
Barbóék in M
Locatie:
Barbóék in M Leuven (Mezzanine)
Savoyestraat 10 , Leuven