Boekvoorstelling Ingrid Vandekerckhove 'Wat wist ik van liefde?'

Op zondag 1 oktober 2023 stelt auteur Ingrid Vandekerckhove haar nieuwste titel 𝙒𝙖𝙩 𝙬𝙞𝙨𝙩 𝙞𝙠 𝙫𝙖𝙣 𝙡𝙞𝙚𝙛𝙙𝙚 voor op de gezellige mezzanine van Barbóék in M. Een romantische coming of age met een vleugje magisch realisme. Voor young adults die houden van vroeger en nu.
Lou wil altijd goeddoen, voor iedereen. Maar daarbij verliest ze zichzelf uit het oog. Als ze niet alleen een eetstoornis ontwikkelt, maar haar vriendin ook nog ziet kussen met de jongen op wie zij stiekem verliefd is, is het voor haar genoeg geweest. Ze wil weg. En dat gebeurt ook. Als ze met haar ouders en haar zus Vivi in de Normandische badplaats Trouville-sur-Mer is, kijkt Lou in het hotel naar een oude foto en wordt ze terug in de tijd gezogen. Plots zit Lou in het Frankrijk van de negentiende eeuw, te midden van intriges en romantiek. Ze leert er Otto kennen …
Het wordt een muzikale boekvoorstelling met een lezing door Prof. Dr. Vrieze over eetstoornissen. Ode Herremans zorgt met Les gymnopédies van Erik Satie voor de prachtige muziek.

Boekvoorstelling Ingrid Vandekerckhove 'Wat wist ik van liefde?'
Datum:
01 okt. 2023
Startuur:
11:30
Einduur:
13:30
Organisator:
Barboek in M
Locatie:
Barbóék in M Leuven (Mezzanine)
Savoyestraat 10 , Leuven