Boekvoorstelling 'Het Boekvan Schoonheid en Toeval' - Marie Peeters

Het boek van schoonheid en toeval is een persoonlijke zoektocht langsheen twaalf ontmoetingen waarin schoonheid en toeval de rode draad vormen.


Marie Peeters gaat in gesprek met mensen waar ze een fascinatie voor heeft, aangewakkerd door de verwevenheid van hun werk en persoonlijkheid. In volgorde van verschijning zijn dat:


Stijn Tormans, Katelijne Damen, Ludo Abicht, Anne-Mie Van Kerckhoven, Johan Bonny, Lieve Joris, Guido Belcanto, Marie Julia Bollansée, Meggy Rustamova, Hendrik Vos, Chantal Pattynen en Liliane Saint-Pierre


Marie zoekt naar wat het geheel van schoonheid en toeval in hun leven betekent, maar zij vragen dat ook aan haar. Zo ontstaat er een wisselwerking tussen auteur en gast waarin beiden zich kwetsbaar opstellen en je de drijfveren van Marie leert kennen die ongepland leiden naar de laatste ontmoeting met Liliane Saint-Pierre.


Dialoog, gedachten, fantasieën, observaties; met een melancholische blik, die detail en humor in zich draagt, leidt ze je langs dat wat het leven de moeite waard kan maken. Iedereen welkom op onze mezzanine waar Marie in gesprek gaat met prof. Hendrik Vos!


Boekvoorstelling 'Het Boekvan Schoonheid en Toeval' - Marie Peeters
Datum:
25 feb. 2024
Startuur:
14:30
Einduur:
17:00
Organisator:
Barbóék in M
Locatie:
Barbóék in M Leuven (Mezzanine)
Savoyestraat 10 , Leuven