Boekvoorstelling 'Altijd wat. Kleine mislukkingen van een middelbaar mens.' - An Olaerts (VOLZET)

Met overgave, wanhoop en humor gaat An Olaerts in 70 korte verhalen de kleine mislukkingen van het leven te lijf. Tijdens deze boekvoorstelling stelt An haar nieuwste boek voor.

Groots en meeslepend willen we leven, jaja, maar wie sorteert de sokken? Met An Olaerts is het altijd al wat geweest. Meer dan 20 jaar schrijfwerken en krantenstukjes hebben ervoor gezorgd dat ze niet meer welkom is in de centrale gevangenis van Leuven. Dirk Draulans hoeft ze allicht niet meer te bellen. En met Club Med mag ze ook niet meer op vakantie.

Soms lacht An Olaerts simpelweg te hard met het menselijk bedrijf. Het is tragisch en hilarisch tegelijkertijd, zeker als je lak hebt aan de hoempapa.

In 70 korte verhalen dendert ze over de hoogtes en laagtes, voorbij de hindernissen van een middelbaar mens. Onderweg trapt ze in twijfel, gedoe en praktische beslommeringen. Ze gaat de kleine mislukkingen te lijf met wanhoop, overgave en humor. Ter lering en vermaak van iedereen die naakt in dit tranendal is komen vast te zitten. Compost zijn wij. En tot compost zullen wij wederkeren.

Vanavond wordt An Olaerts geïnterviewd door Katrien Steyaert. Na de boekvoorstelling kan je het boek aankopen en laten signeren door An.

Deze boekvoorstelling wordt georganiseerd i.s.m. Standaard Uitgeverij.

Boekvoorstelling 'Altijd wat. Kleine mislukkingen van een middelbaar mens.' - An Olaerts (VOLZET)
Datum:
21 sep. 2023
Startuur:
20:00
Einduur:
22:00
Organisator:
De Bib Leuven
Locatie:
De Bib Leuven Tweebronnen
Rijschoolstraat 4/101, Leuven