A.M. Homes te gast in Leuven

In De openbaring schetst de Amerikaanse auteur A.M. Homes een weergaloos, onheilspellend en hilarisch portret van een gezin dat niet langer met leugens wil leven, in een wereld waarin de gevestigde orde alles op alles zet om verandering en vooruitgang tegen te houden. Big Guy houdt van zijn gezin, van zijn geld en van zijn land. De uitslag van de verkiezingen in 2008 – het verlies van John McCain – is een grote schok en uit woede en frustratie verzamelt Big Guy een groep gelijkgestemde mannen om zich heen om zijn versie van de Amerikaanse droom weer in ere te herstellen.
"Een geweldige zwarte komedie, met nagenoeg perfecte dialogen. Angstaanjagend dicht bij de niet-grappige werkelijkheid." (Salman Rushdie)
A.M. Homes (1961) is een van de meest eigenzinnige en belangrijke hedendaagse Amerikaanse auteurs. Ze schreef eerder Het einde van Alice, In een land van moeders, Vergeef ons, Een brandbaar huwelijk, De dochter van de minnares, Dit boek redt je leven en Dagen van inkeer. Ze woont in New York en doceert aan Princeton University.
A.M. Homes gaat in gesprek met Katrien Steyaert.(Weekend Knack, De Standaard der Letteren, De Boekenkamer)Gesprek in het Engels.Na het gesprek is er een signeersessie.

Datum:
12 okt. 2022
Startuur:
12:15
Einduur:
14:15
Organisator:
30CC
Locatie:
Barbóék
Schrijnmakersstraat 17, Leuven