Slow Reading deluxe mét rondleiding en boekenruil in Hollands College

Speciaal voor Vlaanderen Leestdag én Erfgoeddag organiseren Slow Reading Leuven en Leuven Leest een speciale editie slow reading. We spreken af op zondag 23 april voor een bijeenkomst op een locatie waar je anders niet zomaar binnen raakt: het Hollands College op het Pater Damiaanplein in Leuven. Het college is een bijzonder monument van de KU Leuven, met een fraaie kapel, prachtig bewaarde bibliotheek en charmante tuinkamer. De bibliotheek en de kapel kun je alleen bezichtigen tijdens een rondleiding, die we voor de slow reading organiseren. Daarna trekken we ons terug in de tuinkamer (of de tuin als het weer het toelaat) om in stilte te lezen. We voorzien koffie en iets fris om te drinken en er is ook een boekenruiltafel, dus neem zeker een boek (in goede staat!) mee om weg te schenken. Achteraf is er nog even tijd om na te praten.

Slow reading? Sinds 2015 organiseert Slow Reading Leuven stille leesbijeenkomsten in Leuven. Slow reading betekent tijd maken voor een boek en volop genieten van het lezen. Je leest wat je wilt en neemt zelf je boek mee. Wij zorgen voor een leuke leesplek waar je je in alle stilte kunt concentreren op je tekst.

Deelname is gratis, maar inschrijving is verplicht wegens beperkte plaatsen. Schrijf je voor maandag 17 april in via hallo@slowreadingleuven.be. Je ontvangt een bevestiging wanneer je ingeschreven bent.

meer info over Slow Reading Leuven én het event via www.slowreadingleuven.be

Slow Reading deluxe mét rondleiding en boekenruil in Hollands College
Datum:
23 apr. 2023
Startuur:
14:00
Einduur:
17:00
Organisator:
Slow Reading Leuven
Locatie:
Hollands College
Damiaanplein 9, Leuven