Literaire yogasessie met live poëzie

Ontdek de harmonie van poëzie, ademhaling en beweging in deze bijzondere literaire yogasessie. In de kapittelzaal van de Keizersbergabdij komen we tot rust en bereiden we lichaam en geest voor om meer in het moment te leven.


Lokale dichter Francesca Birlogeanu zorgt voor een inspirerende, verbindende of zelfs troostende voordracht. Tegelijk verkennen we onder begeleiding van een ervaren yogadocent de waarde van innerlijke stilte en fysieke beweging.


Samen creëren we een ruimte waar de kracht van poëzie en de rust van yoga samenkomen, waardoor we met hernieuwde energie de rest van de dag tegemoet kunnen treden.Francesca Birlogeanu (@f.r.antasie) is dichter, performer en student geneeskunde aan de KULeuven. Hun gedichten verschenen onder andere in Kluger Hans, Deus Ex Machina, Op Ruwe Planken en Het Liegend Konijn. Die deed mee aan het BK Poetry Slam 2022 en ging in de zomer van 2023 mee met DeBuren op de Schrijfresidentie naar Parijs. Dit jaar kon je haar zien op kunstenfestival Ithaka en eind augustus op het Queer Arts Festival in Antwerpen. In haar werk vloeit hun interne wereld over in de externe en tast die de grenzen af tussen vrouwelijkheid, seksualiteit, spiritualiteit en het sensoriële.
--> Leuvense lezers zitten zelden stil! Minst van al Emmeline, die uit liefde voor Leuven en lezen een heus zomerprogramma heeft samengesteld met vijf superleuke evenementen om samen met jullie van te genieten! 🤩


Een high tea boekenclub, een openlucht poëzie-avond en meer! Genieten van literatuur op bijzondere locaties, met gezellige medelezers en exclusieve gasten, het kan allemaal deze zomer! 🌞📚


Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Leuven Leest, hou de instagram, de website of de facebookpagina in de gaten en blijf op de hoogte van dit unieke aanbod om je als eerste in te kunnen schrijven!


Literaire yogasessie met live poëzie
Datum:
11 aug. 2024
Startuur:
11:00
Einduur:
11:50
Organisator:
30CC
Locatie:
Labora - Keizersberg
Mechelsestraat 202, Leuven