Charel Cambré en Nix signeren het nieuwste album van 'De Kiekeboes'

Op woensdag 17 april signeren Charel Cambré en Nix het nieuwe stripalbum van 'De Kiekeboes' in Standaard Boekhandel Leuven. Jij komt toch ook?


Over 'Uranium-235'


Fanny is net eenentwintig geworden, heeft een opleiding journalistiek achter de rug en woont op een appartement in de stad. Voor Fanny's Factcheck, een vlog voor diepgravend onderzoek, start ze een reportage over kernenergie. Voor ze er erg in heeft, zit ze kniediep in een louche smokkelaffaire van radioactief afval. Wordt ze op straat echt gevolgd of beeldt ze het zich alleen maar in? En wie is die geheimzinnige tipgever die haar via het internet benadert? Voor een koffieklets met Alanis en Tomboy kan ze nauwelijks tijd vrijmaken, en ook moemoe wil ze het liefst uit het zicht. Maar gelukkig laat haar kranige oma zich niet makkelijk afwimpelen, want tegen doomsday-terroristen kan Fanny wel wat hulp gebruiken.


Opgelet: enkel het nieuwe album 'Uranium-235' zal gesigneerd worden door Charel en Nix. Het album dient ook aangekocht te worden in onze winkel.


Charel Cambré en Nix signeren het nieuwste album van 'De Kiekeboes'
Datum:
17 apr. 2024
Startuur:
14:00
Einduur:
16:00
Locatie:
Standaard Boekhandel Leuven De Somerplein
Rector De Somerplein 5, Leuven