Menu

Schitterend generatieboek

afbeelding van Elisabeth Torfs
Leestip van Elisabeth Torfs Uitgever bij Pelckmans Pro

Schitterend generatieboek

Aanbevolen voor: 
In dit autobiografische boek vertelt Ariel Levy hoe haar geweldige leven met een droombaan, een vrouw, een prachtig huis en een zwangerschap op korte tijd in stukken breekt. Ergens onderweg in haar wereld met eindeloze mogelijkheden blijkt het dan toch onmogelijk alles te hebben. Terwijl haar partner meer drinkt dan nog feestelijk is en zij zelf zich laaft aan overspel, verliest ze op reportage in Mongolië haar ongeboren kind. Je leest hoe Levy instort, maar uiteindelijk ook langzaam aan weer overeind kruipt van tussen het puin. 

De regels gelden niet is het relaas van het erg rauw verdriet van iemand die moeder is maar geen kind heeft. Als gelauwerd journalist weet Levy wat er met/in/rond haar gebeurt te beschrijven met een akelige helderheid. Tussendoor lees je one-liners over onze cultuur, over vrouw zijn als dertiger, mens zijn als dertiger en over het Leven die je zo op een postkaart zou willen laten drukken om ze naar al je vrienden te sturen. Verslonden met opengevallen mond.  
Suggesties: 
Dit boek is iets voor lezers van …. (auteurs, …)
De fans van Lena Dunham gaan zeker vallen voor de intelligente, eigentijdse en humoristische stijl van Levy.

Synopsys

Autobiografie van de Amerikaanse journaliste, bij wie alles voor de wind leek te gaan, tot ze op haar 38ste een miskraam kreeg en haar partner verloor, waarna ze moest proberen deze trauma's te verwerken.
afbeelding van Elisabeth Torfs
Leestip van Elisabeth Torfs Uitgever bij Pelckmans Pro
Deel deze tip:

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Type de code over in bovenstaand veld.

Reacties