Menu

Louisa Clark verovert NY

afbeelding van Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen Standaard BoekhandelAAR Diestsestraat

Louisa Clark verovert NY

In 'Voor mij' (het derde deel in de Louisa Clark-reeks na 'Voor jou' en 'Leven na jou') heeft de kleurrijke Louisa  besloten de stap te wagen: ze is alleen afgereisd naar The Big Apple, ervan overtuigd dat haar relatie met ambulancier Sam dit avontuur zal overleven. In haar nieuwe baan wordt ze meteen in het diepe gegooid, want het leven van haar werkgever, de rijke familie Gopnik, speelt zich af in de hoogste sociale kringen. Daar ontmoet ze Joshua Ryan, die een onverwachte link met haar verleden blijkt te hebben...

Lou's hart ligt bij Sam in Engeland, maar intussen speelt haar leven zich af in New York. Het wordt steeds moeilijker om de kloof te overbruggen. Zal Lou erin slagen om zichzelf niet te verliezen tussen deze twee werelden?

Beetje dikke turf die pas na 200 pagina's écht op gang komt maar dan een heerlijke verstand-op-nul-chicklit wordt zoals we van Jojo Moyes gewoon zijn. Uiteraard mét een happy ending ! Voor de romantische zielen onder ons én de fans van de flamboyante en ontwapenende Louisa Clark een mustread.

Synopsys

Een jonge Britse vrouw neemt een grote stap buiten haar comfortzone met een nieuwe baan bij een rijk gezin in New York en ontdekt snel dat extra geld extra problemen oplevert.
afbeelding van Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen Standaard BoekhandelAAR Diestsestraat
Deel deze tip:

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Type de code over in bovenstaand veld.

Reacties