Foutmelding

Notice: Array to string conversion in _minsky_catalogus_api() (regel 389 van /var/web/vd6480/deploy/releases/20170711145608/sites/all/modules/minsky_leestip/minsky_leestip.module).
Menu

De (toekomstige) hype méér dan waard

afbeelding van Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen Standaard BoekhandelAAR Diestsestraat

De (toekomstige) hype méér dan waard

Aanbevolen voor: 
Haar ogen zijn wijd open. Haar lippen iets uiteen, alsof ze nog iets wil zeggen. Haar lichaam bevroren in het ijs. En ze is niet de enige…

Als het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden in een park in Zuid-Londen, wordt inspecteur Erika Foster ingeschakeld om het moordonderzoek te leiden. Het slachtoffer, de mooie, jonge en rijke Andrea Douglas-Brown, leek het perfecte leven te leiden. Haar vader is een belangrijk en invloedrijk man, haar verloofde een gerespecteerd zakenman. Toch lijken er duistere geheimen te zijn. Werden die het meisje fataal?

Als Erika dichter bij de waarheid komt, verschuift de aandacht van de moordenaar naar Erika zelf, wier laatste zaak verkeerd afliep. Zo verkeerd zelfs dat haar eigen man om het leven kwam. Terwijl haar politiecarrière aan een zijden draadje hangt, moet Erika haar eigen angsten overwinnen om een wrede moordenaar te slim af te zijn – voordat het te laat is.

'Het meisje in het ijs' werd door uitgeverij Lannoo aangekondigd als één van dé hypes van het voorjaar 2018 en ze zouden best eens gelijk kunnen hebben. Het boek is spannend vanaf de eerste bladzijde en verliest nergens vaart om uiteindelijk te resulteren in een totaal onverwachte ontknoping. Inspecteur Erika Foster is in het begin een wat kleurloos karakter maar naarmate het boek vordert ontplooit ook zij zich tot een intrigerend personage dat geen blad voor de mond neemt en daardoor de spanning nog wat extra opdrijft. Een aanrader !

Synopsys

Rechercheur Erika Foster ontdekt een verband tussen verschillende moordzaken maar wordt van hogerhand tegengewerkt in haar onderzoek.
afbeelding van Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen Standaard BoekhandelAAR Diestsestraat
Deel deze tip:

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Type de code over in bovenstaand veld.

Reacties