Menu

Bangelijk boekje

afbeelding van Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen Standaard BoekhandelAAR Diestsestraat

Bangelijk boekje

Aanbevolen voor: 
Er zijn drie dingen die je over me moet weten:
1. Ik lig in coma
2. Mijn man houdt niet meer van me
3. Soms lieg ik

Amber Reynolds ligt in coma. Ze kan zich niet herinneren hoe dat is gebeurd. Maar ze weet dat het geen ongeluk was… Ze heeft het zogeheten locked-in-syndroom: ze hoort alles, maar kan zich niet bewegen en kan niet praten.

Doodsbang, opgesloten in haar eigen lichaam, probeert ze haar herinneringen van de afgelopen week te reconstrueren. Met een echtgenoot die niet meer van haar houdt, een zus met een geheim en een ex die nog steeds door haar geobsedeerd is, weet Amber dat er iemand liegt over wat er met haar gebeurd is. Haar leven is nog steeds in gevaar.

Lukt het haar wakker te worden voor het te laat is?

Niets is wat het lijkt in deze compleet geschifte thriller. Het boek is vanaf de eerste bladzijde razend spannend met bijna op het einde een eerste explosie waardoor je zeker bent dat je weet hoe het allemaal in elkaar zit maar daarna een tweede explosie die jouw idee en vastberadenheid helemaal doet wankelen....en je doet twijfelen. Na het dichtslaan van het boek blijft het plot malen in je hoofd. Niet lezen voor het slapen-gaan, als je geen zin hebt in een slapeloze nacht ! Volgens mij een van de beste thrillers van het voorjaar !
 
afbeelding van Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen Standaard BoekhandelAAR Diestsestraat
Deel deze tip:

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Type de code over in bovenstaand veld.

Reacties