Menu

10 jaar Coppers

afbeelding van Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen Standaard BoekhandelAAR Diestsestraat

10 jaar Coppers

Leo Meersman is een van de wreedste seriemoordenaars van de laatste decennia. Hij kreeg in 2002 levenslang voor het misbruiken en vermoorden van zes jongens.
Hoofdinspecteur Michel Masson is ervan overtuigd dat het er zeven waren.
Hij weet zeker dat ook de vijfarige Arne in handen van Meersman is gevallen. Zijn lichaam is echter nooit gevonden.
Zonder lichaam geen bewijs, maar ook geen verwerking voor de familie. Het is een cold case die Masson al een halve carrière bezighoudt en die hem diep in zijn ziel raakt.
Op zijn sterfbed vraagt Meersman onverwacht om Masson te zien. Hij wil hem iets vertellen...

In 2018 viert één van Vlaanderens populairste misdaadauteurs Toni Coppers het tienjarige jubileum van de populaire thrillerreeks rond de Antwerpse commissaris Liese Meerhout. In 2008 introduceerde Coppers zijn hoofdpersonage in Niets is ooit, het eerste boek in de reeks, dat al direct genomineerd werd voor de Hercule Poirotprijs. Tal van nominaties, verschillende onderscheidingen en een televisiereeks later, is Coppers aan zijn veertiende Liese Meerhout-thriller toe en heeft hij een grote schare fans.

Coppers is een ware verslaving : steeds een krachtig plot, mooi uitgewerkte personages, een mix van crime en cultuur... Je merkt dat Coppers heel veel research doet : alles MOET juist zijn. Hoofdinspecteur Liese Meerhout en haar partner-in-crime Michel Masson zijn zo aimabel als de Meester hemzelf en veroveren in no time een plaatsje in je hart....en veel plaats in je boekenkast !

Bovendien is Coppers een auteur die mij owv zijn nuchterheid, dankbaarheid en loyaliteit bijzonder nauw aan het hart ligt.....Ik houd van GROTE mensen die toch zo heerlijk gewoon zijn gebleven...

Synopsys

Hoofdinspecteur Masson van commissaris Liese Meerhout bijt zich vast in de zaak rondom ontvoerde, misbruikte en afgeslachte kinderen, omdat hij ervan overtuigd is dat er niet zes maar zeven kinderen omgebracht zijn, maar de seriemoordenaar blijft ontkennen.
afbeelding van Inge Roosen
Leestip van Inge Roosen Standaard BoekhandelAAR Diestsestraat
Deel deze tip:

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
Image CAPTCHA
Type de code over in bovenstaand veld.

Reacties