Trio El Azzouzi

Een bezwerende jamsessie van muziek, tekst en beeld. Pawlowski, El Azzouzi en Dendooven improviseren één uur lang samen. Tot eenieders voldoening.

'Trio El Azzouzi' is een bezwerende jamsessie van muziek, tekst en beeld. Een uur lang improviseren Mauro Pawlowski, Fikry El Azzouzi en Gerda Dendooven samen. De ene op gitaar, de anderen met een microfoon of penseel in de hand. Je hoort honderd symfonieën tegelijk – mét extra koebel.

  • Fikry El Azzouzi schrijft columns en theaterstukken. Na zijn fel bejubelde debuutroman Het Schapenfeest en de novelle De handen van Fatma won hij in 2014 met Drarrie in de nacht de Arkprijs van het vrije woord. Onlangs verscheen zijn nieuwste roman De beloning.
  • Schrijfster en illustratrice Gerda Dendooven ontving voor haar jeugdboeken het Zilveren Penseel, de Boekenpauw en de prestigieuze driejaarlijkse Vlaamse Cultuurprijs. Ze was de allereerste Kinderconsul van Vlaanderen en illustreert ook krantencolumns en boeken voor volwassenen.
  • Zanger-gitarist Mauro Pawlowski is het bekendst van zijn werk met dEUS, Evil Superstars, Wim Vandekeybus, Kiss My Jazz en Buscemi.

Trio El Azzouzi
Datum:
04 mrt. 2020
Startuur:
20:00
Einduur:
20:00
Organisator:
30CC
Locatie:
30CC/Wagehuys
Brusselsestraat 63 , Leuven