LEUVEN LEEST zomert…

Ontdek de harmonie van beweging, ademhaling en poëzie in deze bijzondere literaire yogasessie. Op een unieke locatie in de Keizersbergabdij komen we tot rust en bereiden we lichaam en geest voor om meer in het moment te leven.
Onder begeleiding van een ervaren yogadocent verkennen we de waarde van zowel fysieke beweging als innerlijke stilte. Dichteres Francesca Birlogeanu zorgt tussendoor inspirerende, verbindende of zelfs troostende interventies.
Samen creëren we een ruimte waar de kracht van poëzie en de rust van yoga samenkomen om ons met hernieuwde energie de rest van de dag in te sturen."
Info over Francesca Birlogeanu (die/hun)
Francesca Birlogeanu (@f.r.antasie) is dichter, performer en student geneeskunde aan de KULeuven. Hun gedichten verschenen onder andere in Kluger Hans, Deus Ex Machina, Op Ruwe Planken en Het Liegend Konijn. Die deed mee aan het BK Poetry Slam 2022 en ging in de zomer van 2023 mee met DeBuren op de Schrijfresidentie naar Parijs. Extra podiumprésence veroverde die op kunstenfestival Ithaka en op het Queer Arts Festival in Antwerpen. In die werk vloeit hun interne wereld over in de externe en tast die de grenzen af tussen vrouwelijkheid, seksualiteit, spiritualiteit en het sensoriële.

LEUVEN LEEST zomert…
Datum:
11 aug. 2024
Startuur:
09:30
Einduur:
11:30
Organisator:
30CC
Locatie:
Abdij Keizersberg
Mechelsestraat 202, Leuven