Menu
https://io.uitdatabank.be/images/bae5ae84-af61-41ef-8128-776e965314e6.png

Singer-songwriter Hannelore Bedert signeert debuutroman én nieuwe CD

Diestsestraat 127
3000 Leuven
Op zondag 23 december signeert auteur en singer-songwriter Hannelore Bedert haar boek 'Lam' en haar nieuwe CD 'Vanaf nu doe ik alles.. wat ik wil' in Standaard Boekhandel Leuven Diestsestraat.

Het boek :

Lucia is zes wanneer haar moeder een winkel binnenstapt en niet meer naar buiten komt. Niemand weet waar ze heen is, niemand beantwoordt welke vraag dan ook. De verdwijning zorgt voor een oorverdovende stilte in huis en de afwezigheid van haar moeder trekt een donkere streep door het leven van zowel Lucia als haar vader. Het verleden lijkt begraven en vergeten. Tot ze telefoon krijgt. Het lijk van haar vader is gevonden. Tegen haar zin keert Lucia terug naar het dorp dat ze ooit bewust de rug toekeerde, terug naar het ouderlijk huis, waar ze terechtkomt in haar vaders best bewaarde geheim.
Vanaf nu doe ik alles... wat ik wil

De CD :

Na het laatste album ‘Iets dat niet komt’ werd het muisstil rond Hannelore Bedert. Ze was tegen een muur aangelopen, de verwachtingen van anderen én zichzelf leken torenhoog. Maar 10 jaar na het succesdebuut ‘Wat als’ is ze klaar om haar trouwe publiek opnieuw mee te nemen in haar eigen wereld.

Bron: UiTinVlaanderen.be