Menu
https://io.uitdatabank.be/images/178a7f36-6c50-4596-bf32-0201cf559837.jpeg

Rik Torfs signeert literair debuut

Rector De Somerplein 5
3000 Leuven
Op zaterdag 23 november signeert Rik Torfs van 14:00 tot 16:00 uur zijn literaire debuut 'Het grote gelijk' in Standaard Boekhandel Leuven Rector De Somerplein. Iedereen welkom!

Het grote gelijk

Walter Holsters, briljant ingenieur, wordt na een lange en succesvolle carrière dan toch minister. Hij is blij, ook wel burgerlijk zelfgenoegzaam, al zal hij dat ontkennen. Tegelijk blikt hij met een mengeling van nostalgie en kritische beschouwing terug op het verleden. Op de geschiedenis van de voorbije halve eeuw. Op de rivaliteit met zijn jeugdvriend Olivier, die hij uit het oog is verloren. Op een jeugdliefde die hij in de knop heeft laten breken. Op zijn eigen weinig romantisch huwelijk, dat niettemin een veilige haven biedt.


Alsof het lot ermee speelt wordt de vrouw van Olivier zijn nieuwe personal assistant. Herinneringen laaien op, verlangens overvallen hem onverhoeds, zijn leven komt in een stroomversnelling terecht.


In 'Het grote gelijk' proeft Walter van de macht zonder de impact daarvan te kunnen bestendigen, integendeel: uiteindelijk zullen herinneringen aan belevenissen en ervaringen uit zijn jeugdjaren leiden tot onzekerheid, schade en verlies.

Bron: UiTinVlaanderen.be