Menu
https://io.uitdatabank.be/images/e9eb8ed2-d54e-4660-87bd-23c81db048f4.jpeg

Petra Spark signeert 'Een kans op zes'

Rector De Somerplein 5
3000 Leuven
Op zaterdag 7 september signeert Petra Spark het boek 'Een kans op zes' in Standaard Boekhandel Leuven De Somerplein. Iedereen welkom!

Een kans op zes

Tijdens een zonovergoten vakantie aan de Côte d'Azur verdwijnt Alexandra's zevenjarige zoon. Hij wordt nooit teruggevonden. Veertien jaar later ontvangt ze een anonieme brief, iemand lijkt meer te weten... Wanneer ze op een ochtend ontwaakt in een huis aan de Middellandse Zee ontdekt ze een gruwelijke waarheid. Ze zal meemaken wat haar zoon veertien jaar geleden moest doorstaan.
Intussen worden er op het strand van het Franse Hyères lichamen van zevenjarige jongetjes gevonden. Opalen liggen in een kring om hen heen.

Is Alexandra het slachtoffer van deze 'opaalmoordenaar'? Of ligt de sleutel tot de waarheid verborgen in het duistere verleden van Hyères?

Petra Spark (1976) studeerde communicatiewetenschappen aan de KU Leuven. Ze schrijft spannende, meeslepende verhalen en debuteerde in 2017 met de thriller Artikel 13. Steeds weer opnieuw slaagt ze erin om de lezers aan haar boeken gekluisterd te houden.

Bron: UiTinVlaanderen.be