Menu
//media.uitdatabank.be/20190925/louis_Theroux_c_Paul_Marc_Mitchell_.jpg

Op de middag met Louis Theroux

Dirk Boutslaan 62
3000 Leuven
  • Door een rechtenkwestie wordt de filmvoorstelling 'Selling Sex' geannuleerd. Tickethouders worden via Cinema Zed op de hoogte gebracht en terugbetaald.
  • De boekvoorstelling (in het Engels) gaat door in 30CC/Minnepoort om 13.30 uur! + signeersessie

Louis Theroux begon zijn carrière bij Michael Moore’s TV Nation. Naast zijn series over extreme subculturen in de VS en specials over Britse beroemdheden maakte hij de film My Scientology Movie. Theroux won voor zijn werk onder andere twee Bafta Awards en de RTS Award. Eerder verscheen van hem het boek ‘Reizen door subculturen van Amerika’.

Het is de derde keer dat Theroux Leuven bezoekt. Hij was centrale gast op 'DOCVILLE 2012' en nadien nogmaals in 2016, toen hij in Leuven de Belgische première van zijn bioscoopdocu 'My Scientology Movie' kwam presenteren.

Louis Theroux stelt zijn nieuwste boek voor 'Geen taboe voor Theroux. Zijn persoonlijke memoires' (Ambo Anthos). Dit boek is vintage Theroux: vol droge observaties, bijzondere ontmoetingen en zelfspot, maar tegelijkertijd is Theroux begripvol en eerlijk

Louis Theroux neemt de lezer op aanstekelijke wijze mee op reis door zijn onverwacht succesvolle carrière, van BBC tot zijn prijswinnende documentaires. Hij beschrijft zijn vele ontmoetingen met de meest extreme subculturen, van racistische milities in de VS, professionele worstelaars, en de gevaarlijke gangs in Johannesburg tot zeer zware drinkers in Londen. Een must read voor alle Theroux fans!

(In de namiddag geeft hij ook een inleiding (Q&A) bij de avant-première van zijn nieuwste film 'Selling Sex' in Cinema ZED, in samenwerking met CANVAS. - GEANNULEERD)