Menu
//media.uitdatabank.be/20180605/johnny_cashCGregory_Vlieghe.jpg

Johnny Cash, The Man and The Music

Bondgenotenlaan 21
3000 Leuven
Dominique Van Malder speelt Cash, nee, hij is Cash. Hij raast door prettig gestoorde mijmeringen of staat stil bij de tragiek van een gekweld leven.

Het leven van Johnny Cash zit boordevol anekdotes en straffe verhalen en zijn muziek is een onwaarschijnlijke aaneenschakeling van klassiekers. Deze productie brengt die twee werelden samen.

Dominique Van Malder (Radio Gaga) speelt Johnny Cash, nee, hij is Johnny Cash. Hij kruipt in zijn huid en raast door tientallen prettig gestoorde mijmeringen of staat stil bij de tragische passages uit een gekweld bestaan. De pillen, de pijn, de prijzen, de liefde, de diepe dalen en de staande ovaties
Met een knipoog en een kwinkslag, met een plaagstoot en een glimlach sleurt hij je mee in de ongemeen boeiende wereld van Cash. En met een flinke portie countrymuziek erbovenop van de band Ride this Train.

De Boekenkamer

Op maandag 15/4, 17.00 uur duikt Dominique Van Malder ook op in 'De Boekenkamer' en vertelt over zijn liefde voor boeken. (Barbóék/ gratis, mits reservatie / meer info op 30CC.be/boekenkamer)