Menu
https://io.uitdatabank.be/images/4313bd3c-0f11-46f7-b03a-48b123fcce3a.jpeg

Boekvoorstelling 'Engelenlust' van K.R. Valgaeren

Rector De Somerplein 5
3000 Leuven
Op zaterdag 19 oktober wordt K.R. Valgaerens nieuwste boek 'Engelenlust' feestelijk voorgesteld in Standaard Boekhandel Leuven Rector De Somerplein. Iedereen is van harte uitgenodigd!

Het boek wordt voorgesteld door de uitgever. De Leuvense misdaadauteur Jo Claes zal het boek inleiden. K.R. Valgaeren zal vertellen over de totstandkoming van 'Engelenlust'. Nadien kan u het boek laten signeren en is er een hapje en een drankje voorzien.

ENGELENLUST

Een huiveringwekkende roman over een duistere perversie.

Beste RavenGirl,

Dit is het verhaal van het dode lichaam dat jij straks zal begeren. Maak kennis met een jongeman die verlangt naar het koude vlees van zijn overleden geliefde. Leer over zijn nachtelijke avonturen in het mortuarium. Leef mee met de gruwelijke vergissing die hij beging. Huiver met zijn beproeving. Juich met zijn wederopstanding. Huil wanneer je zijn allergrootste geheim ontdekt. Dit is mijn verhaal. Ik hoop dat je bent voorbereid.

K.R. Valgaeren schreef met Engelenlust een originele en beklemmende roman, met donkere onthullingen en scherpe humor, geschreven in een beeldende stijl die door lezers en critici wordt geprezen.

'Engelenlust' is een duistere parel over een doodgewone man met een dodelijke passie.

Bron: UiTinVlaanderen.be